Kartoffelporresuppe

retten er til 4 personer

kartoffelporresuppe

Vi går en kold tid i møde, og det kræver en masse varme retter.
En af mine all time favorites, er kartoffelporresuppen. Med bacon og lidt grønt på toppen.

Kartoffelporresuppe er noget af det letteste at lave, tager ikke særlig lang tid og smager så englene synger!

Alt du skal bruge er :

2 porrer
3 bagekartofler
1 liter bouillon (høns eller grøntsag)
¼ liter fløde
25 gram smør
1 løg

Start med at skære det øverste af den grønne top på porrerne, og skær porrerne i mellemtynde skiver.
Skræl bagekartoflerne og skær dem i mellemstore tern, og hak løget i tern.

Smelt smørret i en tykbundet gryde, og svits kartoffeltern, løg og porrer i smørret.
Tilsæt bouillonen og lad det koge i ca 20 min.

Imens steges bacon på en tør pande.

Til sidst stavblendes suppen og fløden tilsættes.

Så nemt kan det gøres 🙂

Skriv en kommentar